Expres

Schior dispărut în 1954, IDENTIFICAT grație rețelelor de socializare!!!

 

Poliția italiană a aflat, după 64 de ani de la dispariția sa, cu ajutorul presei și al rețelelor de socializare, identitatea unui schior francez mort în 1954, la 3.100 de metri altitudine.

Resturi umane și diverse accesorii au fost descoperite pe 22 iulie 2005 în Val Aosta, în nord-vestul Italiei.

La finele lunii iunie a.c., carabinierii au lansat un apel pe rețelele de socializare pentru a identifica victima, un om de circa 30 de ani, conform analizelor efectuate. Schiurile din lemn ale acesteia s-au conservat bine, fiind vizibilă seria acestora. Pe baza lungimii lor, anchetatorii au stabilit că schiorul măsura 1.75 metri. Bluza respectivului, nu foarte groasă, a dus la concluzia că drama s-a petrecut primăvara.

Rapid, o franțuzoaică, Emma Nassem, a relatat la un post de radio că unchiul ei, Henri Le Masne, născut în 1919 la Alençon, „a decedat la schi în 1954, în Italia, într-o zi cu o furtună extraodinară, corpul său nefiind găsit”.

În vârstă de 94 de ani, Roger Le Masne, fratele mai mic al celui dispărut, a declarat cu emoție: „Foarte probabil, el e schiorul… Henri, celibatar, era un personaj independent. Lucra în Paris, la administrația civilă a Ministerului Finanțelor”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button