Expres

Scandal la bordul unui avion Wizz Air

Scandal la bordul unui avion Wizz Air. Compania Wizz Air este implicată din nou într-un scandal, după ce a vândut pentru zborul Oslo-București mai multe bilete decât numărul locurilor disponibile. Zborul Wizz Air W4 3216 trebuia să plece de pe Aeroportul Sandefjord Torp din Oslo spre București joi seară, la ora 20:55, însă avionul a decolat cu aproximativ patru ore întârziere, scrie simpleflying.com.

Concret, compania aeriană a vândut trei bilete în plus. Toți pasagerii s-au prezentat la îmbarcare și astfel, trei persoane au rămas fără locuri. Două dintre ele au acceptat să se debarce și să zboare două zile mai târziu cu o altă cursă, în timp ce cea de-a treia a refuzat să coboare.

În acest context, alți pasageri s-au oferit să debarce, dar au cerut să fie compensați financiar. În schimb, compania a decis ca cei care renunțau la cursă să primească doar cazare. Situația a scăpat la un moment dat de sub control și toți pasagerii s-au implicat în scandal.

Astfel, scandalul a cuprins tot avionul și a fost nevoie de intervenția poliției. Unii pasagerii au fost nemulțumiți de compania aeriană, însă mulți dintre ei îl acuzau pe bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a refuzat debarcarea, de întârzierea zborului.
Scandal la bordul unui avion Wizz Air. După ceva timp, oamenii legii l-au evacuat pe bărbat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Omul avea bilet valabil? AVEA? Dacă da, wizul trebuie pus la plată de să-i zboare fulgii!
Altfel nu pot fi civilizați acești indivizi.

10 luni în urmă

[…] deja reprezentanții Aeroportului Internațional Brașov (AIBG), de miercuri, 2 august, compania Wizz Air operaţionalizează zborurile Braşov – Londra şi Londra – Braşov cu trei frecvenţe pe […]

Back to top button