Expres

S-a trezit cu mașina incendiată în cursul nopții

S-a trezit cu mașina incendiată în cursul nopții. O româncă în vârstă de 32 de ani, care lucrează ca barmaniță în Italia, s-a trezit cu mașina în flăcări în fața casei în toiul nopții. Aceasta fusese amenințată de un alt român cu care avusese o relație în trecut, că se va întâmpla ceva rău, dar nu se aștepta la acest gest.

Mașina româncei, un Citroen C3, cumpărată în 2021, era parcată pe o stradă din Treviso, Italia, la câțiva pași de stadionul Tenni.

Alarma a fost declanșată în jurul orei unu noaptea, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor din Treviso și ale poliției, care investighează acum incidentul. Potrivit primelor investigații, incendiul ar fi fost provocat intenționat, conform stiridiaspora.ro.

Locatarii au fost cei care au dat alarma la 112. Imobilul a fost evacuat din motive de siguranță, iar rezidenții au putut reveni în interior după câteva ore.

Femeia îl suspectează pe fostul ei iubit, un compatriot de 36 de ani cu care a fost căsătorită timp de câțiva ani, până când a decis să-l părăsească în urmă cu mai bine de un an. Bărbatul, însă, nu a vrut să accepte niciodată acest lucru și o persecuta de ceva timp pe româncă și pe fiul ei de cinci ani, dintr-o altă relație.

S-a trezit cu mașina incendiată în cursul nopții. În martie anul trecut, bărbatul a amenințat-o grav pe femeie, atacând-o chiar cu un cuțit. De aici, arestarea românului și instituirea unui ordin de interdicție de a se apropia de barmaniță, care, de asemenea, îl denunțase recent pe bărbat. În ciuda acestui fapt, potrivit femeii, fostul iubit nu ar fi încetat să o urmărească.

FOTO stiridiaspora.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Flambarea asta este și ea utilă în felul ei. Poate fi folosită împotriva militaurizaților, oamenilor legii, puliticienilor, specialilor. Ca atenționare.
La a doua strigarea flambarea domiciliilor.

16 zile în urmă

[…] a vrut să urce în mașină, autoturismul a pornit și a lovit-o în plin. Femeia a căzut la pământ, după care a fost […]

Back to top button