Expres

S-a ascuns într-un sicriu ca să intre ilegal în Marea Britanie

S-a ascuns într-un sicriu ca să intre ilegal în Marea Britanie.
Un albanez de 17 ani a fost aproape să-și piardă viața într-o încercare nereușită de a intra ilegal în Marea Britanie dinspre Franța.

El a vrut cu orice preț să ajungă în Regatul Unit. În disperare de cauză, s-a ascuns într-un sicriu care era bine sigilat dintr-o dubă, potrivit TheSun. Sicriul avea o lungime de 1,5 metri și aceeași lățime. La interogatoriu, minorul a povestit că a plătit 9.000 de lire sterline pentru a ajunge în Marea Britanie.

Duba, condusă de un șofer român, a fost oprită și verificată în amănunt de polițiștii francezi de frontieră din orașul Dunkerque.
M-am urcat în sicriu la o stație de benzină de pe autostradă, la Steenvoorde (n.r. – în nordul Franței) și apoi sicriul a fost înșurubat. Cred că am stat înăuntru cel puțin o oră până când a fost oprită duba”, le-a declarat tânărul judecătorilor care l-au audiat.

S-a ascuns într-un sicriu ca să intre ilegal în Marea Britanie. Sicriul a fost ascuns în spatele dubei, un Mercedes Sprinter, printre mai multe cutii de lemn.

La audieri, șoferul român a insistat că nu știa de prezența adolescentului în duba sa. El a recunoscut doar că i s-au dat 4.000 de lire sterline ca să ducă sicriul în Anglia. Deloc încrezători în spusele românului, magistrații din Franța l-au condamnat la șase luni de închisoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button