Expres

Mașină de poliție, prădată de hoți

O mașină de poliție, parcată în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, a fost prădată de hoți. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a-i identifica pe făptași.

„Este vorba despre furtul unor bunuri dintr-o autospecială de poliție utilizată de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu–Vâlcea – Deva. Fapta ar fi fost comisă în noaptea de 26/27 septembrie a.c., în timp ce autospeciala era parcată pe strada Revoluției din municipiul Sibiu”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt efectuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu din cadrul Poliției municipiului Sibiu pentru infracțiunea de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință.Printre bunurile sustrase din autospeciala de poliție sunt: un suport de telefon mobil, o vestă, telecomanda rampei si două lanterne, conform Mediafax.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] se aruncase în fața unei alte mașini, tot pe strada Independenţei.S-a aruncat în fața unei mașini. Incidentul s-a petrecut la finele lui septembrie, dar abia pe 18 octombrie șoferul a postat […]

Back to top button