Expres

Ruby, momente de groază în Israel… „Pare ireal, nu putem procesa”

Cântăreaţa Ruby se afla în vacanță în Israel, când Hamas a pornit atacurile în mai multe zone din această țară, sâmbătă dimineață. Artista avea programat să se întoarcă mâine în România, dar planurile i-au fost date peste cap de acest conflict grav. Ea a vorbit, în direct la Antena 3, despre experienţa trăită în Israel.


„Suntem în vacanţă pentru câteva zile. Mâine ar fi trebuit să zburăm înapoi către ţară. În zona în care suntem noi, toată lumea s-a izolat. Am fost anunţaţi să ne izolăm. Fiecare casă înţeleg că are un buncăr undeva, iar noi avem chiar în apartamentul în care stăm o cameră tip buncăr. Toată lumea s-a izolat.
De dimineaţă am fost la micul-dejun când am şi aflat ce se întâmplă de la nişte prieteni din România şi toată lumea a ieşit afară din hotel şi s-a uitat pe cer, erau urme ale rachetelor. Ni s-a spus să ne adăpostim oricum pentru că sunt rămăşiţe ale rachetelor, care ne pot răni”
, a declarat Ruby, la Antena 3.


Interpreta a mai spus și că nu îi vine să creadă că este „în mijlocul” unui război care a izolat Israelul complet de lume.

„Pare ireal, nu putem procesa ce se întâmplă pentru că la noi în ţară lucruri de acest gen nu se întâmplă şi este ceva complet nou. Nu ştim exact cu ce ne confruntăm.
Habar nu avem (n.r. când se va întoarce în ţară) pentru că am văzut cum au ţintit rachetele către aeroport şi nu ştiu ce zone, e foarte multă agitaţie aici. Nu ştim cum se va întâmpla. Mi-e şi frică să mă urc acum în avion. În seara asta, aveam un concert care s-a anulat. Ni s-a recomandat să ne izolăm şi dacă auzim o sirenă să nu scoatem capul pe balcon”
, a mai spus Ruby.

Președintele Iohannis anunță că turiștii români vor fi aduși în țară imediat ce va fi posibil. „Sunt destul de mulţi români în momentul acesta în Israel. Din datele pe care le avem până acum, sunt între 800-900 de români, mulţi sunt turişti, alţii sunt în pelerinaje.

Deocamdată nu avem informaţii că ar fi în dificultate, dar, cum se spune, situaţia este în evoluţie şi în orice moment poate să apară ceva nou. Noi căutăm deja soluţii pentru a-i aduce în ţară pe cei care vor să revină rapid. Acest lucru va fi posibil cred în curând. Aeroportul din Tel Aviv este închis, dar se lucrează la asta”, a spus şeful statului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button