Expres

Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer… în stadiu avansat / Simptomul care a trimis-o la medic…

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer. Artista are cancer în faza patru, după cum a anunțat chiar ea. Aceasta crede că boala a reapărut pe fond de stres.


Diagnosticată în 2019 cu cancer la colon și la ficat, artista părea că s-a vindecat datorită tratamentelor urmate în Franța, însă acum anunță că boala a recidivat.

A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner (50 de ani), pentru Antena Stars., conform spynews.ro.


A mers la mai mulți medici pentru că de ceva vreme tușea continuu. După mai multe controale în Franța, ea a ajuns în România, unde a făcut o radiografie.


Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorița că, după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a adăugat artista.

M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a mai spus vedeta.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Vezi și: Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer… în stadiu avansat / Simptomul care a trimis-o la … […]

Back to top button