Expres

Românii sunt printre cele mai fericite popoare din Europa

Românii sunt printre cele mai fericite popoare din Europa

Românii sunt a doua cea mai fericită nație din Uniunea Europeană, la egalitate cu Finlanda și Polonia, relevă un studiu Eurostat în fruntea căruia se află Austria. România este a doua cea mai fericită țară din Uniunea Europeană, doar Austria având o satisfacție mai mare a vieții de zi cu zi, relevă un studiu Eurostat.

Potrivit surprinzătoarelor date oferite de instituția oficială a UE, cetățenii din UE și-au evaluat în 2022 satisfacția generală a vieții în medie la 7,1 puncte pe o scară de la 0 (foarte nemulțumit) la 10 (foarte mulțumit).

Pentru 18 din cele 27 de țări ale UE, satisfacția generală cu viața a fost evaluată peste sau la fel ca media UE.

Scorul cel mai ridicat a fost înregistrat în Austria (7,9), urmată de Finlanda, Polonia și România (fiecare la 7,7), Belgia și Țările de Jos (ambele la 7,6), în timp ce cele mai scăzute scoruri sunt în Bulgaria (5,6), Germania (6,5) și Grecia (6,7).

În toate țările, cu excepția Bulgariei, evaluările medii ale satisfacției în viață au fost peste 6, ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor din UE s-au declarat mai degrabă mulțumiți decât nemulțumiți.

Satisfacția vieții poate fi influențată de mulți factori precum vârsta, nivelul de educație, familia și situația financiară, precum și diversitatea experiențelor, alegerilor, priorităților și valorilor unui individ, potrivit Eurostat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

E la fel de credibil cu statisticile lor din pandemie, când prezentau ,,reușitele” waxurilor.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare