Expres

Român întors din Zanzibar, mort de malarie

Român întors din Zanzibar, mort de malarie…

Pacientul de 54 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”, la Terapie Intensivă. Pe de altă parte, în ultimele 24 de ore, la acest spital au mai ajuns doi pacienţi cu malarie. Și aceştia au călătorit în Zanzibar.


Patru cazuri de malarie severă au fost înregistrate, în decurs de o lună, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ”Dr. Victor Babeş”, în cazul unor pacienţi care călătoriseră recent în Zanzibar, notează stirileprotv.ro. Malaria este o boală infecţioasă care se transmite prin înţepătura de ţânţar (specia Anopheles). Ministerul Sănătăţii a transmis, săptămâna trecută, un apel către turiştii români care se deplasează în zone tropicale, să discute cu medicii înainte de călătorie despre profilaxia împotriva malariei. Vezi și: Români diagnosticați cu malarie severă, după întoarcerea din vacanțe exotice


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare