Expres

Robert Turcescu – emisiune la o nouă televiziune

Robert Turcescu – emisiune la o nouă televiziune.

Jurnalistul, fost parlamentar, va prezenta emisiunea „Sub semnul întrebării” la Metropola TV. Aceasta poate fi văzută de luni până joi, de la ora 20.00. Prima ediție, în data de 6 martie.

Robert Turcescu – emisiune la o nouă televiziune

„S-au adunat foarte multe întrebări, poate prea multe deja, la care românii nu primesc răspuns. Voi încerca, așa cum am făcut de fiecare dată, să obțin aceste răspunsuri. Emisiunea «Sub semnul întrebării» e gândită ca un dialog alert în care există libertatea de a atinge chiar și cele mai delicate subiecte ale actualității. Nu mi-a fost niciodată teamă de noi începuturi. Chiar aș putea spune că mă simt mult mai entuziasmat să pun umărul la dezvoltarea unei televiziuni aflate încă la început de drum. E o echipă tânără, dar entuziastă la Metropola TV, dar sunt și vechi camarazi cu mare experiență jurnalistică în acest proiect. Avem îndeplinite condițiile unei reușite profesionale în viitorul apropiat. O spun tare, să se audă: va fi bine!”, a declarat Robert Turcescu, fost ultima dată la postul B1TV.

Emisiunea va putea fi urmărită și online pe site-ul stației www.metropolatv.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
cumultumiri
25 zile în urmă

Ar fi bine sa fie moderator la confruntarea candidatilor la presedintie,ca se pricepe.Poate mai candideaza si petrov.

Barbu Gh.
25 zile în urmă

Tuciurlescu, croncan borât, împrăștie iarăși ,,știri” la ordin.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
25 zile în urmă

O zi a fost liniste. Iar a aprut prostaletele putinist latrator, urat mirositor. Si eu care crezusem ca l-au vidanjat sau ecarisat cei de la redactie. O fi ca raia latraul, dai cu dezinfectant, dispare o zi, maine apar doua… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
25 zile în urmă

Boschete, vezi unde va „scrie” cioara tuciurie și citește-i operele. Sunt pe „gustul” tău, „nivelul” tău. Dar nu înainte de a citi presa progresist deviantă: ge4poulimedia, hoținiuși…

20 zile în urmă

[…] Ponta a fost primul invitat al lui Robert Turcescu la emisiunea „Sub semnul întrebării” de la Metropola […]

Back to top button