Expres

Restricții, de astăzi, pe DN1

Restricții, de astăzi, pe DN 1 – atenționează Centrul Infotrafic al Poliției.

De astăzi, 4 octombrie, în Sinaia (jud. Prahova), este instituită o restricție de circulație la podul de peste râul Valea lui Bogdan. Restricțiile sunt impuse din cauza unor lucrări.

Este vorba despre tronsonul kilometric 117+399 de metri – 117+500 de metri al DN1. Acolo sunt executate lucrări de refacere a rosturilor de dilatare. Traficul se desfășoară alternativ, prin dirijare. În cursul nopții, circulația se desfășoară prin semaforizare.

Tot astăzi, se efectuează lucrări de reparații pe autostrăzile A2 București-Constanța, A1 Sibiu-Deva și A10 Sebeș-Turda, conform sursei citate.

De asemenea, astăzi, Infotrafic a anunțat că s-a restricționat circulația pe Transalpina. Din cauza ninsorii viscolite, nu se mai poate circula pe această șosea.

„(…) Pe DN 67C (Transalpina), între localitățile Rânca și Obârșia Lotrului, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol puternic, ninsoare și vizibilitate redusă sub 50 de metri), traficul rutier a fost restricționat în totalitate până mâine, 4 octombrie, ora 10.00. Restricția este impusă pe tronsonul kilometric 34+800 de metri – 59+800 de metri, fiind semnalizată corespunzător”, au precizat reprezentanții Poliției.
Dacă vremea se va menține urâtă și mâine, circulația va rămâne închisă.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial – www.politiaromana.ro – secțiunea INFOTRAFIC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button