Expres

RATBV modifică traseele și orarele a trei linii

RATBV modifică traseele și orarele a trei linii. Reprezentanții operatorului de transport anunță că de marți, 22 august, linia 32 (Valea Cetății – Coresi) va fi deservită exclusiv de autobuze electrice SOR.
„Menționăm faptul că acest tip de vehicule nepoluante au parcurs deja în municipiul Brașov aproape șapte milioane de km“.

De asemenea, tot de marți, capătul de linie al traseului 32 se mută din stația „Coresi 2” în stația „13 Decembrie”, ambele situate pe strada Zaharia Stancu. Modificările menționate vor genera și schimbări ale graficelor de circulație, astfel că în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro (în secțiunea „Trasee și orare”) vor fi afișate noile orare. Acestea vor purta mențiunea „Valabil din 22.08.2023”.

De asemenea, de luni, 21 august, vor apărea unele modificări și în privința traseului liniei 40, care, în cartierul Stupini, își va prelungi traseul din actualul capăt de linie „Stupini Izvorului” până în noul capăt de linie „Lujerului”. În aceste condiții, va fi deservită pe traseu și perechea de stații „Dulgherului”, pe ambele sensuri. Și orarul acestei linii va fi reafișat în stațiile de pe traseu și pe site-ul societății.

În perioada 18 – 27 august, la solicitarea Primăriei orașului Râșnov, RATBV va efectua o cursă suplimentară pe linia 130, la miezul nopții, din stația „Mihai Viteazul” din Râșnov spre Brașov (terminal Stadionul Municipal). Realizarea acestei curse este determinată de faptul că în perioada amintită la Râșnov se desfășoară cea de-a XV-a ediție a Festivalului de Film și Istorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button