Expres

RATBV: Linia 540 va avea capăt de linie la Gara Brașov

Linia 540 va avea capăt de linie la Gara Brașov. „Începând de luni, 28 noiembrie 2022, traseul liniei metropolitane de transport 540 (Brașov – Vama Buzăului) va cunoaște mici modificări, autobuzele care deservesc această linie urmând a avea capăt de linie în terminalul Gara CFR Brașov. În acest fel se creează condiții optime de transbordare în celelalte linii de transport ce ajung în respectivul capăt de linie, respectiv traseele cu indicativele 4, 25, 32, 35 și 40, asigurându-se legături cu cele mai importante zone ale orașului”, a precizat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

În prezent, capătul de linie 540 este în stația „Căprioara” de pe Bdul. Gării. Tot de luni, autobuzele de pe acest traseu, pe sensul de deplasare spre Vama Buzăului, nu vor mai opri în stația „Triaj”. Călătorii vor fi îmbarcați din stația „RAT Brașov” de pe strada Hărmanului, sensul spre Triaj.

În altă ordine de idei, având în vedere lucrările de demolare a construcțiilor din fața Gării CFR Brașov, RATBV a relocat temporar punctul de vânzare din zona menționată în stația „Căprioara” situată pe Bdul. Gării, pe sensul de deplasare spre Bdul. Vlahuță – Bdul. Saturn.

Vezi și:

Nemulțumiri în rândul brașovenilor după schimbările pe linia RATBV 54. „Satisfaceți nevoile unor locuitori pe când altora le creați neplăceri”

Serviciul de transport biciclete pe linia 20, sistat de RATBV

Anunț pentru cei care folosesc linia RATBV Brașov – FeldioaraArticole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button