Expres

Anunț pentru cei care folosesc linia RATBV Brașov – Feldioara

Anunț pentru cei care folosesc linia RATBV Brașov – Feldioara. Sâmbătă, 19 noiembrie, punctul de debarcare – îmbarcare a călătorilor în Gara Brașov se mută cu câteva zeci de metri.


„Pentru a asigura o fluență cât mai bună a traficului de călători și pentru asigurarea unor condiții cât mai sigure de îmbarcare sau debarcare din autobuze, a fost amenajat un peron special pentru această linie, situat în parcarea dinspre mall-ul Unirea Shopping Center. Traseul și orarul de circulație al liniei 320 nu va suferi modificări, autobuzele urmând a deservi exact același traseu”, a explicat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.


RATBV a introdus pe 1 octombrie noi facilități pentru utilizatorii liniei de transport 320, Brașov – Feldioara (Rotbav). Astfel, traseul este deservit de autobuze EURO 6 Menarini Citymood. De asemenea, din luna martie a acestui an, traseul liniei 320 a fost prelungit până spre centrul orașului, în zona Gării CFR Brașov. Măsura s-a dovedit eficientă, crescând numărul utilizatorilor.

Pe linia 320 se poate călători pe bază de bilete sau cu Abonament lunar metropolitan.  Acesta din urmă costă 195 de lei. Abonamentul permite folosirea tuturor mijloacelor de transport operate de RATBV.

Mai multe informații despre circulația autovehiculelor RATBV și despre tarifele percepute – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button