Expres

„RATBV, jumătate de măsură bună”

„RATBV, jumătate de măsură bună”. Așa spune o cititoare myTEX.ro, care ne-a trimis și imaginile din galerie. Acestea ilustrează modul în care au arătat autobuzele și troleibuzele care leagă centrul de cartiere, în special zona Tractorul – Coresi. Burduşite, cu geamurile ca la saună, aburite de atâţia „suflători”, cu oamenii revărsându-se de pe scări la fiecare staţie, doar pentru a face loc celor 1-2 călători care doreau să coboare. Alții nereușind să urce. Din spusele cititoarei, la mai bine de o oră și jumătate de la aprinderea luminițelor era așa în cazul tuturor autobuzelor ce plecau din centru.

RATBV, jumătate de măsură bună”. Operatorul de transport anunțase suplimentarea pe mai multe linii pentru a duce oamenii în Piața Sfatului. La plecare însă a fost omor.

„RATBV, jumătate de măsură bună. Au pus mai multe autobuze și troleibuze ca să ajungem la brad, cu trei-patru ore înainte, dar la întoarcere nu s-au gândit. Din Livadă, pe la 7 jumate, nu ne-am putut urca în primul 36. În al doilea am încăput cumva, dar s-a umplut până la refuz în următoarele stații. Așa că la Onix a trebuit să coborâm, că băiețelul era să leșine. Speram să urcăm de acolo în 7, că ăla venea din altă parte, dar trecuse deja. Mai venea altul după 25 de minute. Am zis că mergem pe jos la Făget, să luăm de acolo 8. La scurt timp, a trecut un 36 neanunțat. Probabil că au fost suplimentate și după, dar dacă nu știam că vine… Apoi altul, tot care dădea pe afară. La Făget, era să rămânem iar pe jos, alții așa au pățit. Nu mi se pare normal. Ni s-a spus să lăsăm mașinile acasă, să folosim RATBV-ul. În condițiile astea, doar mersul pe jos te salvează. Dar nu când ai copil și e frig pătrunzător!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button