Expres

Purple Night și la Brașov

Purple Night și la Brașov

Clădirea Primăriei Braşov şi literele „BRAŞOV” de pe Tâmpa sunt iluminate în această seară în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Braşovul s-a alăturat astfel celei de-a 4-a ediţii a „Purple Night Romania”, o iniţiativă a Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC) ce a luat naştere în 2020, prin care, în colaborare cu membri, parteneri, ambasade, insituţii publice şi alţi actori interesaţi, se iluminează România în mov, culoarea oficială a acestei cauze.
În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, eveniment susţinut de Organizaţia Naţiunilor Unite începând cu anul 1992, pentru a promova o mai bună înţelegere a problemelor cu care se confruntă această categorie de persoane.
„Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate”, spun reprezentanții Primăriei Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] de 3 decembrie marchează, la nivel mondial, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități și vizează promovarea unei mai bune înţelegeri a problemelor cu care se confruntă aceste […]

Back to top button