Expres

Profesor universitar din Brașov, acuzat de agresiune sexuală

Un profesor universitar din Brașov este acuzat de agresiune sexuală. Acuzațiile au fost lansate de două studente. Conferențiarul universitar de la Facultatea de Construcții din Brașov le-ar fi chemat la pregătire individuală, în vederea promovării unor examene restante.

El le-a picat pe cele două studente atât în anul întâi, cât și în anul doi. Le-ar fi sugerat că au nevoie de pregătire peste vară și le-ar fi chemat seara târziu în biroul său.
După ce au rezolvat o serie de probleme, cadrul didactic ar fi avut un comportament nepotrivit față de fiecare dintre fete. Una spune că ar fi atins-o pe sân, cea de-a doua, că ar fi încercat să o sărute, potrivit stirileprotv.ro.


Tinerele au aflat una de cealaltă abia ulterior. Reclamațiile lor au fost avansate de decanat către Comisia de Etică, care nu a discutat deocamdată cu profesorul acuzat.


Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov s-a sesizat în legătură cu această situație și a anunțat că va face cercetări, notează sursa citată. Prima măsură luată de Universitatea Transilvania a fost să constituie o comisie din care nu face parte conferențiarul respectiv, care le-a examinat la rezistența materialelor pe reclamante.
Ambele au promovat, însă una dintre ele spune că va cere transferul la o altă universitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button