Expres

Profesoară decedată la doar 59 de ani

Profesoară decedată la doar 59 de ani. Profesoara Ana Baciu, care preda latină la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca s-a stins din viață, marți, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut de reprezentanții facultății din cadrul Universității Babeș-Bolyai:

„Vă facem cunoscut faptul că astăzi a trecut la cele veșnice Doamna Profesoară ANA BACIU. Doamna Profesoară preda Limba Latină în Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca. Detaliile privitoare la slujba înmormântării vor fi anunțate ulterior. Requiem aeternam dona ei, Domine, et lux perpetua luceat ei! Dumnezeu să o odihnească!”, au transmis colegii profesoarei de la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca.

Cei care au cunoscut-o au transmis mesaje emoționante.

Domnul să o ierte si să o primească în Grădinile Raiului! A fost si va ramane un om bun si minunat!”, „Dumnezeu să vă ierte, să vă odihnească în pace și să vă așeze în Lumina Sfinților, doamnă profesoară Ana Baciu! Veșnic vie în sufletele noastre!”, au scris cei care au cunoscut-o.

Din postura de lector universitar, Ana Baciu a predat la discipline precum „Limba greacă biblică şi patristică”, „Limba latină biblică şi patristică” și „Traducere şi interpretare de text”, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, încă din anul 2000, potrivit monitoruldecluj.

Foto 2; Monitorul de Cluj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button