Expres

Profesoară arestată pentru viol

Profesoară arestată pentru viol

O profesoară din SUA a fost arestată după ce ar fi violat un elev de 16 ani. Tânăra l-ar fi amenințat pe acesta că îi va scădea notele dacă nu se conformează cerințelor ei de natură sexuală, relatează Daily Star.

Lena Stewart, în vârstă de 26 de ani, preda la liceul Nixa din Missouri. Faptele de care este acuzată s-au petrecut în toamna anului trecut, cel care a reclamat-o fiind chiar elevul.

Tânărul susține că femeia i-ar fi spus că ”nu trebuie să muncească prea mult” pentru a primi o notă bună și că este ”îngrijorată” că notele lui vor fi mai mici dacă nu se conformează cerințelor ei sexuale.
Prima întâlnire a celor doi ar fi avut loc în mașina femeii. Acolo s-au sărutat și au ajuns până în punctul în care au renunțat la haine, a declarat elevul. Tânărul ar fi spus atunci că nu se simte confortabil.
La a doua întâlnire, elevul a spus că s-au sărutat și că au întreținut relații sexuale.

După acest incident, femeia a fost plasată în concediu administrativ, potrivit Știrile PROTV.

Am aflat astăzi că au fost depuse acuzații împotriva Lenei Stewart, profesoară la liceul Nixa. Luăm extrem de în serios orice acuzație de conduită inadecvată, așa că, atunci când a fost făcută o acuzație, districtul a urmat politica și procedura și apoi a plasat-o pe Lena Stewart în concediu administrativ și va continua să urmeze politica și procedura consiliului atunci când abordează această situație. Districtul va lucra cu autoritățile competente în timp ce își desfășoară investigația și va coopera pe deplin cu orice este nevoie”, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității educaționale, Zac Rantz.

Profesoară arestată pentru viol


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] în vârstă de 25 de ani, a fost găsit vinovat de Tribunalul Regional din Salzburg, pentru viol, constrângere și hărțuire, relatează Mein Bezirk. Acesta a fost condamnat la patru ani de […]

Back to top button