Expres

PRO TV, anunț privind o fostă vedetă de la Antena 1

PRO TV, anunț privind o fostă vedetă de la Antena 1…

„Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, oameni de televiziune și radio din țară se alătură PRO TV. Veste importantă pentru toți pasionații de sport și nu numai – Cătălin Oprișan, cunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor se alătură trustului pentru o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro.
Show-ul se va numi Arena SPORT.RO și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape”
, anunță PRO TV.


„Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, a declarat Cătălin Oprișan.


„Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a spus și Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button