Expres

Pro și contra Dan Air / Ce a spus un englez

Pro și contra Dan Air.

Compania aviatică românească este „gazda” Aeroportului Brașov, având programate aproape zilnic zboruri spre diferite orașe europene.

Dan Air a avut parte de o serie de probleme, cu întârzieri de curse, cu transportul auto al călătorilor la alte aeroporturi din țară (București, Sibiu), cauzate atât de defecțiunile unor aeronave, cât și de programul „de supermarket” al Aeroportului Brașov, 7.00-19.00. Dar a încercat să facă față cu succes tuturor provocărilor, lucru de apreciat.

Pro și contra Dan Air

Pe contul de Facebook al companiei amintite, pasagerii au avut și comentarii pozitive, și negative despre Dan Air.

Un englez, de pildă, a postat următorul mesaj: „Vreți o călătorie confortabilă și cu zâmbetul pe buze? Atunci nu zburați cu Dan Air. Vreți o călătorie plină de evenimente neprevăzute, anulări, întârzieri, servicii proaste și să nu primiți răspunsuri la e-mail-urile trimise? Atunci zburați cu Dan Air”.

În schimb, româncă a relatat: „Am călătorit cu Dan Air, Barcelona, un zbor foarte plăcut, personalul de bord foarte serviabil, avion curat. M-am bucurat că s-a sfârșit (în sfârșit) drumul până la București ,care era un calvar de ore și trafic aglomerat. Vă mulțumesc, să aveți zboruri cât mai multe și line. Recomand cu căldură Dan Air și sperăm că vom călători mulți ani de pe acest aeroport (Brașov – n.r.)”.

Altcineva a felicitat Dan Air pentru decizia de a zbura la Dublin, precizând: „Totuși, vă trebuie o campanie mai intensă de promovare în Irlanda. Aveți nevoie de turiști irlandezi. Atrageți în campanie agenții de turism din zona Brașovului. Cu toții veți beneficia pe termen lung. Nu am speranțe de la Consiiliul Local sau Primărie, totul rămâne pe umerii voștri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button