Expres

Primăria dă sfaturi de… caniculă / Ce reclamă, însă, brașovenii – legat și de RATBV / Lista farmaciilor care asigură apă și măsurarea tensiunii

Primăria dă sfaturi de… caniculă, asta și pentru că Brașovul se află, cel puțin până poimâine, sub cod galben – Detalii, AICI.

În afara măsurilor care trebuie luate pentru a face față mai ușor temperaturilor ridicate din această perioadă – Vezi AICI, Primăria Brașov a publicat și lista cu farmaciile care asigură spații cu aer condiționat, apă și măsurarea tensiunii.

Primăria dă sfaturi | MyTex.ro
Primăria dă sfaturi de... caniculă / Ce reclamă, însă, brașovenii - legat și de RATBV / Lista farmaciilor care asigură apă și măsurarea tensiunii 10

Primăria dă sfaturi de… caniculă

Brașovenii i-au întrebat, însă, pe cei responsabili cu destinele orașului, conform celor postate pe pagina de Facebook a Municipalității, de alte aspecte de sezon:

„Fântânile arteziene se vor porni? Cea din Parcul Tractorul, cea de pe Bd. Victoriei și care mai stau închise…”;

„Poate vorbiți puțin și la RATBV… Sunt șoferi care nu vor să pornească aerul condiționat. Am făcut și sesizări. Promisiuni sunt, fapte puține. Cineva nu-și face treaba”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
15 zile în urmă

Adăpostiți va la umbra naturală din piața Sfatului -)))

Ron
Răspunde la  Ron
13 zile în urmă

Care ești mă prostule de ,ai dat dislike?! Acum ce nu îți mai convine, fraier pnl psdist ce esti? Zii,ai unde sta in zilele de vară la adăpost în piața Sfatului???!! Idioți mai sunteți!

Back to top button