Expres

Primăria Brașov și locurile de joacă

Primăria Brașov și locurile de joacă.

Municipalitatea a lansat astăzi procedura de achiziție pentru furnizarea și montarea de echipamente pentru parcuri, spații de agrement și terenuri de joacă în Brașov.

În cadrul acestei proceduri, Primăria Brașov va achiziționa mai multe sisteme din lemn cu turn, sisteme de cățărare, trambuline, leagăne, tiroliene, tobogane, precum și echipamente necesare pentru activități sportive.

Scopul acestei achiziții este de a înlocui unele dintre echipamentele din parcuri, dar și de a amenaja noi locuri de joacă în curțile creșelor și grădinițelor. Valoarea achiziției este de aproape 5 milioane de lei, fonduri provenite de la bugetul local.

Primăria Brașov și locurile de joacă

„Tot în cadrul acestei proceduri, vom achiziționa și mese de tenis și panouri de baschet, astfel încât să dezvoltăm și mai mult sportul de masă. Brașovul trebuie să treacă la o nouă etapă atât în privința condițiilor oferite copiilor la locurile de joacă, cât și a accesibilității crescute pentru persoanele cu nevoi speciale”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

Durata maximă de livrare și montare a echipamentelor este de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, în care propunerea financiară reprezintă 80 de puncte, iar perioada de post garanție alte 20 de puncte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 iunie 2023, ora 15:00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] ai mediului de afaceri brașovean care s-au alăturat Agenției Metropolitane Brașov și Primăriei Brașov în acest parteneriat public-privat, pentru a trage concluziile celei de-a doua ediții. […]

3 luni în urmă

[…] își propune să prezinte producătorii Republicii Moldova către români și către turiștii din Brașov, dar și să creeze relații noi de afaceri, potrivit Primăriei […]

Back to top button