Expres

Primăria Brașov deschide parcul La Iepure

Primăria Brașov deschide parcul La Iepure

Suprafața de peste 16.000 de metri pătrați a fost reamenajată anul trecut, au fost construite cu alei pietonale, piste de biciclete, un pavilion administrativ, fântână arteziană, aparate de fitness, mobilier urban din lemn, bănci, locuri de joacă pentru copii și un poligon de învăţare a mersului pe bicicletă în siguranţă destinat copiilor.

Cea mai mare suprafaţă revine zonelor verzi, înierbate sau plantate cu flori, arbuşti decorativi şi au fost plantați și aproximativ 400 arbori. Pentru această zonă au fost alese plante specifice vegetaţiei locale sau bine aclimatizate pentru condiţiile specifice Văii Cetăţii.

„Sâmbăta aceasta, cu mic cu mare, sunteți bineveniți. Vă așteaptă 40 de biciclete, zona de joacă pentru copii, poligonul pentru cei mici, în care pot să își dezvolte abilitățile de bicicliști, dar și zonele de relaxare pentru toate vârstele. Vă așteptăm sâmbătă, începând cu ora 14:00 într-o zi plină de surprize plăcute”, a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban, citat de Radio România Brașov FM.

Proiectul a fost realizat pe fonduri europene, în cuantum total de peste 6,3 milioane lei, fără TVA, din care 98% reprezintă finanțarea nerambursabilă.

Foto: capturi video Primăria Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
1 luna în urmă

Felicitari, si la mai mare, domnule Primar ! Ati devenit un campion al modernizarilor si imbunatatirilor edilitare la Brasov. De mult nu s-a mai simtit pe aici mana unui adevarat gospodar ca Dvs ! Venim cu mic cu mare la… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  georgescule
1 luna în urmă

Las-o dracu ba nene te-ai trezit vorbind sau vorbesti cumva in somn? Ce-i cu tine? Avem deja latrau putinist aici, nu ne mai trebuie si latrau userist!

Back to top button