Expres

Președintele interimar al CJ Brașov vrea întâlniri săptămânale cu directorii de spitale

Președintele interimar al CJ Brașov vrea întâlniri săptămânale cu directorii de spitale.

Prima întâlnire de lucru pe care Todorică Şerban, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Braşov, a avut-o după preluarea atribuţiilor a fost cu managerii celor cinci unităţi spitaliceşti din subordinea administraţiei publice a judeţului Braşov.
Au fost prezenţi Monica Săbăduşi – managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov, Emil Mailat – managerul al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, dr. Mircea Preda – managerul Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I.A. Sbârcea” Braşov, dr. Dan Moraru – managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie şi Boli Infecţioase, şi Bogdan Rusu – managerul al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, alături de Adelina Văsioiu, directoarea Direcţiei de Sănătate şi Asistenţă Medicală din cadrul CJ Braşov.
Președintele interimar al CJ Brașov vrea întâlniri săptămânale cu directorii de spitale.

„Sănătatea a fost şi continuă să fie în prim-planul preocupărilor noastre, la nivelul Consiliului Judeţean şi de aceea îmi doresc încă de la început să stabilim un mod de lucru activ, cu întâlniri săptămânale, pentru a analiza problemele cu care vă confruntaţi şi soluţiile pe care le putem aplica pe fiecare situaţie în parte. Din punct de vedere investiţional stăm foarte bine în domeniul sanitar, având în vedere că pe lângă fondurile bugetare însemnate pe care le-am prevăzut în buget, anul acesta vom încheia proiectul european privind eficientizarea energetică a Maternităţii şi cele de dotare cu echipamente şi aparatură medicală a Spitalului Clinic Judeţean, concomitent cu începerea implementării proiectelor PNRR pe care le-am accesat pe componentele «Valul Renovării» şi «Sănătate» şi de care vor beneficia toate spitalele pe care le administrăm”, le-a spus Todorică Şerban managerilor de spitale.
Preşedintele interimar al CJ Braşov a trecut în revistă fiecare unitate medicală în parte sub aspectul necesităţilor care trebuie rezolvate cu prioritate şi a susţinut nevoia colaborării permanente între managerii spitalelor, personalul angajat şi factorii de decizie din Executivul CJ Braşov, astfel încât toate demersurile privind îmbunătăţirea domeniului sanitar să fie duse la bun sfârşit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] La reuniune au participat, fizic și online, reprezentanții consiliilor județene care au în operare aeroporturi, așadar și Brașovul. […]

Back to top button