Expres

Preot șantajat cu poze compromițătoare

Preot șantajat cu poze compromițătoare

O femeie de 51 de ani din Băbana, județul Argeș, a fost reținută pentru șantaj, după ce a publicat o serie de fotografii compromițătoare în care apărea un preot.

Înainte, femeia îi ceruse să îşi dea demisia, dar părintele nu a cedat presiunilor şi a anunțat poliţia. Preotul nu se mai înțelegea cu soția lui, dar promisese superiorilor că se va strădui să-și salveze căsnicia.

Exact în acele zile, enoriașa a intrat în posesia unor fotografii în care părintele se afla la plajă cu o altă femeie, iar gesturile lui arătau că aveau o relație apropiată.

Preot șantajat cu poze compromițătoare. Enoriaşa o cunoaşte pe preoteasă și i-a cerut părintelui să renunţe la funcţie, considerându-l nedemn să mai slujească.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi ameninţat un bărbat cu privire la transmiterea în spaţiul public a unor imagini cu caracter compromiţător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu îşi va da demisia din funcţia pe care o deţinea. Ulterior, ameninţările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză”, au transmis, joi, oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.
Anchetatorii cer arestarea ei preventivă. Urmează ca femeia să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button