Expres

Premiu special pentru doctorul Bogdan Moldovan

Premiu special pentru doctorul Bogdan Moldovan. Medic primar chirurgie generală, doctor în medicină, şef secţie chirurgie generală și coordonator al Centrului de Transplant Renal „Professor Gilles Mentha” din cadrul Spitalului Sf. Constantin din Braşov, dr. Bogdan Moldovan a fost recompensat pentru performanțele sale profesionale din acest an. Finalist la secțiunea Medicul Anului 2022, el a primit Premiul Special al Juriului,, în prestigioasa competiție Romanian Healthcare Awards.

Doctorul Moldovan a fost finalist la „Medicul Anului” 2022, cu proiectul „Chirurgia cazurilor inoperabile. Există viaţă dincolo de ghiduri”. De altfel, chirurgul, stabilit la Brașov de 11 ani, este cunoscut pentru cazurile complexe și disperate operate cu succes și pentru pacienții salvați de la moarte, care primiseră verdictul „inoperabil” în alte centre medicale.
27 de membri ai juriului din România, Bulgaria, Franţa, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda şi Marea Britanie au evaluat finaliștii la cele 7 categorii ale competiţiei din acest an.

Și diplomă de finalist pentru Medicul Anului 2022

„Diploma de finalist în Gala Medicul Anului 2022 și un Premiu Special al Juriului la secțiunea Medicul Anului, alături de câștigătorul Prof. Dorel Sandesc ATI Timișoara. Felicitări câștigătorului și celorlalți doi colegi finaliști, prof. Elvira Brătila UMF București și prof. AC Covig UMF Iași. Un mare mulțumesc Familiei „Sf. Constantin” pentru susținerea proiectului Hipec și de Chimioterapie loco-regională, pentru curajul de a aborda cazuri imposibil de rezolvat de către alte centre. Mulțumesc familiei Moldovan în care am apărut acum 50 de ani, dascălilor și mentorilor care m-au călăuzit spre performanță. Mulțumesc și respect pacienților pentru lupta lor! Nu în ultimul rând mulțumesc susținătorilor mei care m-au însoțit astăzi și care sunt noua mea familie”, a scris chirurgul pe pagina sa de Facebook.

Romanian Healthcare Awards este prima şi cea mai amplă competiţie cu juriu internaţional dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din România. Un eveniment de recunoaştere a inovaţiei şi a excelenţei din domeniul sănătăţii, care îşi propune să identifice şi să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reuşitele individuale şi de echipă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] al Centrului de Transplant Renal „Professor Gilles Mentha” din cadrul spitalului menționat. Dr. Bogdan Moldovan a împlinit duminică 50 de ani și a dorit să marcheze jubileul cu un cadou oferit pacienților. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare