Expres

Precizări importante privind acordarea tichetelor din campania „Dar din suflet pentru seniori”

Direcția de Asistență Socială Brașov a venit cu precizări importante referitoare la Campania Dar din suflet pentru seniori. Această campanie se acordă tichete sociale cu ocazia Crăciunului. Iată precizările:

  • Beneficiarii sunt pensionarii care au domiciliul stabil în municipiul Brașov, au venituri de până la 1700 lei/lună și vârsta de minim 63 ani femeile sau minim 65 ani bărbații, vârstă împlinită până în data de 31.12.2022 inclusiv.
  • Campania se derulează până în data de 30.12.2022, astfel încât să permitem tuturor beneficiarilor să intre în posesia tichetelor la care au dreptul;
  • Pentru persoanele nedeplasabile există posibilitatea ridicării tichetelor de către o altă persoană pe baza unei împuterniciri olografe (scrisă de mână);

DAS Brașov a deschis ghișee suplimentare și a eliminat pauzele de dezinfecție, pentru asigurarea unui flux continuu. Personalul DAS Brașov oferă consiliere și îndrumare în completarea formularelor.

În întreaga campanie derulată cu ocazia Sărbătorilor de Paște 2022 s-au distribuit 3.250 de tichete sociale. În primele trei zile ale campaniei prezente s-au distribuit deja 1.771 de tichete sociale (în prima zi 448, în a doua zi 595, iar în a treia zi 728).

Programul de lucru cu publicul este: luni, marți, miercuri, vineri între orele 08:30-15:00 și joi între orele 8.30-17.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button