Expres

Salvatorii brașoveni, în frunte cu cățelușa-pompier Kara, au fost vizitați de sute de copii (galerie foto)

Salvatorii brașoveni, în frunte cu cățelușa-pompier Kara, au fost vizitați de sute de copii. Peste 280 de preșcolari și școlari, însoțiți de profesori și părinți, au vizitat sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, astăzi, cu ocazia Săptămânii altfel.


„Această activitate a avut ca obiectiv cunoaşterea măsurilor de protecţie şi de autoprotecţie, conştientizarea rolului fiecărui cetăţean, copil sau adult, de a acţiona promt şi corect în diverse situaţii de risc, formarea şi dezvoltarea unor comportamente responsabile în ceea ce priveşte protecţia civilă, identificarea corectă a situaţiilor de urgenţă și manifestarea unui comportament civic.
Copiii, împreună cu cadrele didactice și părinții s-au familiarizat cu echipamentele de intervenție în situații de urgență, autospecialele pentru intervenții și au aflat multe informații despre meseria de pompier.

S-au împrietenit cu  Kara, cățelușa pompier care ne ajută în misiunile de căutare salvare, au urcat la mică înălțime cu autoscara și au aflat informații despre utilizarea diferitelor jeturi de apă ale furtunului de pompieri în funcție de tipul de incendiu”, au precizat reprezentanții ISU Brașov. Mai multe imagini – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button