Expres

Polițiștii rutieri brașoveni, controale în parcări


Polițiștii rutieri brașoveni au desfășurat controale în parcări, pentru depistarea celor care ocupă fără drept spațiile pentru persoanele cu dizabilități.

În cursul zilei de ieri, 27 septembrie, Poliția Municipiului Brașov – Biroul Rutier a desfășurat o acțiune care a urmărit conștientizarea conducătorilor de autovehicule asupra importanței spațiilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități, din municipiul Braşov.


Activitățile s-au desfășurat în zona spațiilor comerciale dar și a altor unități publice, acolo unde există amenajate astfel de spații dedicate.
Pentru ca informarea conducătorilor auto să fie una cât se poate de bine argumentată, la acțiune a fost invitat și un reprezentant al Fundației Motivation România, persoană aflată în scaun rulant, prezența acestuia aducând un plus de informație asupra utilității acestor locuri de parcare.


Cei 18 polițiști rutieri angrenați în acțiune, pe lângă măsurile de informare amintite, au constatat și 23 de abateri, care au fost săvârșite de către conducătorii auto prin modul ilegal în care au ales să parcheze autovehiculul pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.

Valoarea sancțiuniunilor  aplicate de către polițiști fiind de 6000 de lei“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Activități similare se vor desfășura și în perioada următoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button