Expres

Polițiștii locali brașoveni, moment de reculegere…

Asemenea colegilor din țară, polițiștii locali brașoveni au ținut astăzi moment de reculegere pentru polițistul local în vârstă de 38 de ani care a decedat la spital, în urma unui accident suferit în timpul serviciului, în Cisnădie – județul Sibiu.


„A mai căzut un coleg la datorie….
Un coleg tânăr, devotat și curajos, care a ales să pună zilnic siguranța cetățenilor mai presus de a sa.
Poliția Locală Brașov a păstrat astăzi, 29.02.2024, un moment de reculegere în memoria polițistului local din Cisnădie, decedat în timp ce își desfășura activitatea.
Instituția noastră transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate și este alături de colectivul Poliției Locale Cisnădie. Dumnezeu să-l odihnească!”
, este mesajul polițiștilor locali din Brașov.

Vezi și: Polițist local și voluntar Salvamont, decedat în urma unui accident suferit în timpul serviciului

Pierderea vine după ce, anul trecut, un alt polițist local, din Pitești – județul Argeș, a decedat în urma unui incident violent suferit în timp ce se afla la datorie. Polițistul local piteștean a fost atacat, spre finalul programului de lucru, de un tânăr căruia îi atrăsese atenția că a spart o sticlă de bere pe asfalt. El mai avea doar un sfert de oră înainte să iasă din tură. A fost lovit în față, în stația de autobuz de la Colegiul „N. Bălcescu” din Pitești, de individul de 20 de ani, din Moșoaia. În urma loviturii, Savaste Condoruș s-a izbit cu capul de trotuar.
A fost operat de urgență, însă medicii au fost rezervați încă de la început. Și atunci, polițiștii locali brașoveni au ținut moment de reculegere – vezi aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button