Expres

Polițiștii brașoveni, controale de amploare în zona Gării și a centrelor comerciale din oraș (video)

Polițiștii au desfășurat ieri mai multe acțiuni în municipiul Brașov, pentru asigurarea siguranței publice, în special prin prevenirea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului.

„Acțiunile s-au desfășurat în zonele aglomerate din localitate, vizate fiind hipermarketurile și Gara CFR, unde este cunoscut în această perioadă din an un aflux mare de persoane, zone unde sunt identificate și persoane care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publică. În cadrul acțiunii, polițiștii au desfășurat activități de identificare și sancționare a abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, în locuri interzise.


La activități au participat polițiștii din cadrul secțiilor de poliție de pe raza municipiului Brașov, Biroul Rutier Brașov, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, precum și personal al Poliției Locale Brașov și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În timpul acțiunilor au fost legitimate peste 200 de persoane și au fost verificate 160 autovehicule. În funcție de indiciile sesizate de polițiști, unii dintre șoferi au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.
Tot pentru verificări suplimentare, 17 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.
Echipajele de poliție au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de aproape 8.000 de lei.
De asemenea, au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier, persoanele vizate fiind cercetate de polițiști, sub coordonarea procurorilor de caz.
Acțiunile vor continua în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare