Expres

Poliţişti şi specialişti silvici din BRAŞOV participă la o RAZIE de cinci zile, în Bistriţa-Năsăud

 

Poliţişti din mai multe judeţe, printre care şi din Braşov, participă, începând de astăzi, la o acţiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național, care se desfăşoară în Bistriţa-Năsăud. Acţiunea se va desfăşura până vineri, inclusiv.

„Acțiunea, ce are loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2019, vizează verificarea a trei ocoale silvice, precum și verificarea activităților desfășurate de nouă agenți economici. La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Mureș, Suceava și Vrancea.
De asemenea, se acționează în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor – gărzile forestiere Brașov, Cluj, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Timișoara”, se detaliază într-un comunicat remmis de Poliţia Română.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare