Expres

Polițiști în acțiune după lăsarea nopții, în Brașov (video) / Bulevardul Gării, printre punctele de interes

Polițiști în acțiune…

Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat noi activități care au vizat prevenirea și combaterea unor infracțiuni la regimul rutier, infracțiuni contra persoanei sau a patrimoniului, identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor identificate care practică cerșetoria sau au celor care tulbură liniștea locuitorilor brașoveni.


Activitățile s-au desfășurat pe timpul nopții. Au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale.
Acțiunea a urmărit inclusiv identificarea autovehiculelor care perturbă liniștea publică din cauza modificărilor neomologate aduse sistemului de evacuare ori creează efecte de orbire celorlați participanți la trafic prin luminile neomologate montate pe aceste vehicule.


„Pentru combaterea consumului de alcool ori substanțe interzise, au fost efectuate testări cu aparatele din dotare, atât în puncte staționare, cât și prin oprirea în mers a conducătorilor auto.
Unul din punctele de interes, în care au fost organizate controale, a fost Bulevardul Gării, zonă frecventată de tineri deținători auto, unde au fost aplicate mai multe sancțiuni pentru comportament agresiv manifestat în trafic.
În cadrul acestor activități au fost aplicate aproape 100 de sancțiuni contravenționale și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere ori retragerea certificatului de înmatriculare, acolo unde abaterea constatată de polițiști a prevăzut această măsură”
, au informat reprezentanții IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button