Expres

Polițist mort la 35 de ani

Polițist mort la 35 de ani…

Polițiștii români sunt în doliu, după decesul la vârsta de doar 35 de ani a unui agent principal de poliție, șef de post în județul Mehedinți.


„Suntem cuprinși de emoție și tristețe! Colegul nostru agent principal de poliție Stănciulescu Florin-Cristian a plecat mult prea devreme dintre noi! Inima mare a șefului postului de poliție Husnicioara din IPJ Mehedinți a încetat să mai bată la numai 35 de ani.
Florin a absolvit Școala de Agenți de Politie «Vasile Lascar» Câmpina în 2012, iar din 2019 a fost numit șeful postului de poliție din comuna Husnicioara, unde și-a îndeplinit cu profesionalism și dăruire atribuțiile profesiei. Florin era și un bun familist fiind căsătorit și părintele a două fetițe superbe de 7 și 9 ani.
Drag coleg vei rămâne în memoria noastră ca un OM de onoare și un bun profesionist. Condoleanțe familiei! Drum lin camarade! Dumnezeu să te odihnească în pace!”
, este mesajul postat de colegi pe rețelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

CARE PLÂNGE???

CUM, NIMENI? CHIAR NIMENI???

Back to top button