Expres

Polițist mort după ce a făcut infarct la vânătoare

Un polițist a murit după ce a făcut infarct la vânătoare. El avea 48 de ani. Polițistul era șef de post în județul Suceava.

„Șeful Postului de Poliție Coșna (foto 2) a murit după ce a suferit un infarct miocardic în timp ce era la vânătoare. Florinel Roman Nedelea avea doar 48 de ani și era tatăl a doi copii. Polițistul era foarte apreciat în comunitate și pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Reprezentanții Primăriei Coșna dar și cei ai IPJ Suceava transmit mesaje de condoleanțe familiei.
Polițistul era la o partidă de vânătoare, în timpul liber, când s-a prăbușit sub ochii celorlați participanți. Medicii au concluzionat că acesta a intrat în stop cardio-respirator după ce a suferit un infarct miocardic.
Florinel Roman Nedelea avea două fetițe, de 6 și 10 ani”, se arată pe grupul Polițiști – Uniți Suntem Puternici.

„Regretăm profund trecerea în neființă a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis, pe rețelele de socializare, Primăria Coșna.

Și IPJ Vrancea este îndoliat

„Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea anunță cu tristețe trecerea în neființă, după o lungă suferință, la vârsta de doar 50 de ani, a fostului nostru coleg, plutonier adjutant șef (r.) PRICOPE VALERU din cadrul Poliției Municipiului Adjud – Investigații Criminale (foto 3), care, la data de 23 noiembrie, a trecut la cele veșnice.
Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită”, au scris reprezentanții Poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

De cîți ani era pensionară putoarea? De cinci?
Viligheiul pe cînd? Nebuna de moldovan? jumară fotograful, ghiță rujatul și muslimul de arahat pe cînd?

Back to top button