Expres

Poliția Locală, controale în cluburile și barurile din Brașov. Două funcționau fără autorizație

Poliția Locală a efectuat controale în cluburile și barurile din Brașov. Două dintre unitățile verificate funcționau fără autorizație.

„În perioada 01- 03 martie 2024, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat controale la cluburile și barurile de pe raza Municipiului Brașov, în vederea verificării autorizației de funcționare.


Doi dintre agenții economici verificați nu dețineau autorizație de funcționare, fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2400 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activității comerciale până la data autorizării, conform prevederilor O.G. nr.99/2000(R) privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.


În cazul unui agent economic, sancționat contravențional în luna august 2023 și care a continuat să desfășoare activitate comercială pe perioada suspendării, a fost inițiată procedura de stabilire a veniturilor realizate ilicit în perioada cuprinsă între data suspendării activității comerciale și momentul constatării contravenției. Conform prevederilor O.G. nr.99/2000(R), aceste venituri se confiscă și se fac venit la bugetul de stat”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Brașov.


„Pe această cale, le reamintim agenților economici că deținerea autorizației/acordului de funcționare pentru a putea desfășura exerciții comerciale reprezintă o obligație prevăzută de legislația incidentă, lipsa acestui document fiind sancționată cu amendă și cu suspendarea activității până la data autorizării”, au adăugat polițiștii locali.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare