Expres

Poliția Locală Brașov a dat peste 370 de sancțiuni, în ultimele 7 zile

Poliția Locală Brașov a dat peste 370 de sancțiuni, în ultimele 7 zile.

„În perioada 20-26 mai 2024, lucrătorii structurilor de ordine publică și circulație rutieră din cadrul Poliției Locale Brașov au aplicat, potrivit competențelor, 375 de sancțiuni în valoare totală de 145.920 lei. Totodată, polițiștii locali au primit și soluționat 249 de sesizări telefonice, cetățenii reclamând, în mare parte, încălcări ale prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.


În perioada de referință, urmare a acțiunilor specifice desfășurate, polițiștii locali au sancționat contravențional, conform atribuțiilor statuate, faptele constatate de încălcare a actelor normative referitoare la oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe domeniul public al UAT Brașov, normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, eliberarea și folosirea permiselor de Liberă Trecere, menținerea curățeniei, etc. și au legitimat 1058 persoane”
, se arată în bilanțul remis de Poliția Locală Brașov.

Pentru comercializarea de produse fără acte de proveniență/licență de comerț stradal, polițiștii locali au aplicat 4 sancțiuni în valoare totală de 3.750 lei, produsele agroalimentare confiscate fiind predate Fundației „Bucuria Darului”.

Peste 60% din numărul total de procese-verbale de constatare a contravenției au fost încheiate de polițiștii locali pentru nerespectarea de către participanții la trafic a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au dispus ridicarea a 63 vehicule staționate/parcate neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Brașov. Alți 17 conducători auto, care s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, au fost sancționați cu amendă și puncte penalizare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button