Expres

Poliția Locală Brașov a dat amenzi de peste 114.000 de lei în ultimele 7 zile (foto)

Poliția Locală Brașov a dat amenzi de peste 114.000 de lei…

Lucrătorii structurilor de ordine publică și circulație rutieră din cadrul Poliției Locale Brașov au aplicat, săptămâna trecută, 327 de sancțiuni în valoare totală de 114.500 lei. Totodată, polițiștii locali au primit și soluționat 241 de sesizări telefonice, cetățenii reclamând, în mare parte, încălcări ale prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică.


„În perioada de referință, urmare a acțiunilor specifice desfășurate, polițiștii locali au sancționat contravențional, conform atribuțiilor statuate, nerespectarea regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare din municipiu, faptele de încălcare a actelor normative referitoare la oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe domeniul public al UAT Brașov, menținerea curățeniei, normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, etc. și au legitimat 937 persoane.
Pentru comercializarea de produse fără acte de proveniență/licență de comerț stradal, polițiștii locali au aplicat 2 sancțiuni în cuantum de 2.250 lei, confiscând, conform cadrului legal incident, aproximativ 40 de kg de produse agroalimentare”,
au informat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

În perioada analizată, aproape 60% din numărul total de procese-verbale de constatare a contravenției au fost încheiate de polițiștii locali pentru nerespectarea de către participanții la trafic a prevederilor OUG nr. 195/2002(R) privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier, Ridicări Auto au dispus ridicarea a 47 vehicule staționate/parcate neregulamentar pe domeniul public al Municipiului Brașov. Alți 16 conducători auto, care s-au prezentat la vehicule anterior operațiunii de ridicare a acestora, au fost sancționați cu amendă și puncte penalizare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button