Expres

„Poate într-un an de zile închideți aeroportul”/ Alte reacții la războiul dintre Dan Air și Romatsa

Alte reacții la războiul dintre Dan Air și Romatsa – Vezi și AICI. Pe pagina de facebook MyTex – Stiri Online Brasov, cititorii au reacționat în registre diferite la scandalul dintre Romatsa și compania Dan Air.

Un cititor opinează că ar fi nerentabil pentru Romatsa un program normal ca la aeroporturile din București. „Dacă ROMATSA ar fi de comun acord ca Aeroportul Ghimbav – BV să aibă program normal ca Otopeniul ori Băneasa, cei de la ROMATSA ar fi într o mare pierdere de clientelă și totodată de bani. Așadar”, iar un alt cititor pare împăciuitor, invitând la o înțelegere între părți: „Oameni buni, oare nu este mai bine să vă înțelegeți fără să ajungeți în instanță? Chiar vă stă în gât acest aeroport de la Ghimbav, Brașov? Fiți pașnici că aveți mai mult de câștigat”.

Și câțiva defetiști și-au exprimat părerea. Conform acestora, aeroportul n-ar avea perspective: „Nici nu au început bine şi se ceartă, doamne fereşte, ce speranță să avem că vom zbura de la Braşov !”

Poate într-un an de zile închideti aeroportul”.

Se pare că cineva chiar bagă bețe în roate, cred că trebuie descurcate ițele că după cum se vede se vrea falimentul cu tot dinadinsul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu
8 luni în urmă

Super oferta luna iulie: acum.2 in 1. La doua latraturi ofer si un muscat de pantalon. Totul pentru numai un blid de laturi.

Ivancescu
8 luni în urmă

Ar fi bine sa se formeze Regatul Transilvaniei cu capitala la Brasov.
Romatsa poate sa dirijeze ce ramane poate se constrieste si la Buzau un aeroport sau la Ciulnita

Inn
Răspunde la  Ivancescu
8 luni în urmă

Unde este Ciulnița?

Willy
Răspunde la  Inn
8 luni în urmă

In tiganie.

8 luni în urmă

[…] destinații europene (frecvență săptămânală, cu două excepții). Din cauza conflictului cu ROMATSA, cei de la Dan Air analizau suspendarea […]

Back to top button