Expres

Ploșnițe în camere de cămin ale Universității Transilvania

Ploșnițe în camere de cămin ale Universității Transilvania.

Mai mulți studenți s-au plâns de acest lucru, precizând că nu sunt luate măsuri concrete, iar fenomenul ar putea lua amploare.

Prorectorul prof. dr. ing. Daniel Munteanu a relatat pentru Radio România Brașov că este un caz izolat, într-un modul din căminul 11 (2 camere) și că deja s-a intervenit, dar că procedura presupune mai multe treceri. Pe 5 aprilie va fi făcută a treia și ultima dezinsecție.

Ploșnițe în camere de cămin ale Universității Transilvania

„Universitatea face de două ori pe an o dezinsecție planificată, programată, adică se face o dezinsecție în luna aprilie și una în luna septembrie. Indiferent că există probleme, nu există să se facă în mod automat. În plus, anul acesta s-a făcut o dezinsecție suplimentară. De fapt, a început o trecere în decembrie și a continuat, a doua trecere, în toate căminele, în ianuarie. Deci în perioada vacanței izolate au mai fost camere cu o astfel de problemă și, de obicei, cum se reclamă acest lucru, se și intervine. În general, camera este destul de afectată, pentru că trebuie scos parchetul, partea de lemn”, a declarat prorectorul Munteanu, conform sursei citate.

În vacanța de dinainte de Paște va fi efectuată o campanie de dezinsecție de primăvară în căminele studențești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button