Expres

Planurile Primăriei Brașov cu Unirea Shopping Center / Situația este încâlcită

Planurile Primăriei Brașov

Am anunțat de intenția Municiplaității brașovene de a cumpăra Unirea Shopping Center – clădirea propriu-zisă și parcarea subterană – DETALII, AICI.

Potrivit Transilvania365, Primăria Brașov are de gând să-și mute sediul administrativ în clădirea unde acum se află Unirea Shopping Center. Asta în cazul în care s-ar reuși achiziționarea imobilului.

„Ne-am interesat, Unirea Shopping Center este de vânzare. Vrem să înaintăm o ofertă. Am luat în calcul mutarea Primăriei acolo. În locul acesteia ar putea funcționa o școală. Și așa avem probleme cu spațiile. Cât vrem să oferim pentru clădire, nu vă pot spune”, a declarat Adriana Miron, administratorul public al Municipiului Brașov, pentru sursa citată.

Surse din Primăria Brașov au precizat că s-ar înainta până la 20 de milioane de euro pentru cumpărarea clădirii Unirea Shopping Center.

Consilierii locali PNL și PSD n-ar agrea proiectul achiziționării clădirii menționate. Prin urmare, foarte probabil, votul acestora în ședința de mâine ar fi unul negativ. Cum alianța PNL-PSD în CL Brașov este majoritară, voturile consilierilor locali USR nu mai au importanță…

Pe de altă parte, Transilvania365 a informat că acționariatul de la Unirea Shopping Center tocmai a închiriat etajul 3 al clădirii. În plus, există un mare interes pentru închirierea etajului 1.

Planurile Primăriei Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașov va primi 20,66 milioane de lei, din care Municipiul Brașov nu are alocat nici un ban. Cele mai mari sume se duc către Făgăraș și Codlea – 1,1, […]

Back to top button