Expres

Piață volantă și mâine, la Brașov / Produse românești, ateliere pentru copii și surprize

Piață volantă mâine / Produse românești, ateliere pentru copii și surprize

„Vă invităm să redescoperiți gustul autentic al produselor românești, la al doilea târg volant din acest sezon, organizat în Piața Unirii, sâmbăta aceasta, între orele 9:00-15:00!
Găsiți o varietate impresionantă de produse de sezon proaspete, brânzeturi, produse lactate și multe altele, oferite direct de către producătorii români, în special de către cei locali.
Suntem entuziasmați să vă avem alături pentru a explora această abundență de produse și a sprijini economia locală, în timp ce avem șansa să adoptăm un stil de viață sănătos”
, transmit reprezentanții Serviciului Public de Administrare Piețe (SPAP), organizatorii seriei de târguri volante în cartierele Brașovului.

Acestea au început sâmbăta trecută și vor continua cel puțin până la finele lunii (detalii aici). Programul, care depinde și de condițiile meteo, a fost schimbat, fiind inversate

„Prin generozitatea și pasiunea voastră pentru lectură, aducem evenimentele noastre «Parte de carte» ca un accesoriu și un plus al târgului volant organizat în Piața Unirii. Pe lângă descoperirea și schimbul de cărți în mod gratuit, vom organiza ateliere pentru copii, tombole cu premii atractive și multe alte surprize! Abia așteptăm să ne revedem în Piața Unirii și să împărtășim pasiunea pentru calitatea produselor românești, dragostea pentru cărți și bucuria activităților creative cu copiii”, mai spune Cosmina Blaj, reprezentant al SPAP și inițiatoarea activităților conexe, „Parte de carte” și ateliere pentru copii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare