Expres

Peste o mie de locuri de muncă, disponibile astăzi la Brașov

Peste o mie de locuri de muncă, disponibile astăzi la Brașov

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov organizează astăzi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, dar oferta e deschisă oricărui brașovean care își dorește un loc de muncă.
Bursa se va desfășura la sediul Universității Spiru Haret din Brașov, Str. Turnului 7 (foto 2), începând cu ora 9.00.

Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de lucru, pentru a putea astfel să aleagă un post conform pregătirii lor profesional sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

Reprezentanții AJOFM Brașov au contactat peste 2.500 de agenţi economici din judeţul Braşov, 63 dintre aceştia au confirmat participarea la bursă unde vor oferi peste 1.180 locuri de muncă, 82 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare și 1.098 locuri pentru persoane cu studii medii.

Numărul ofertelor este posibil să fie mai mare la ora deschiderii sau chiar pe parcursul Bursei.

Angajatorii își vor prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, dar și doleanțele lor, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii.

Toți cei prezenți vor afla de la reprezentanții AJOFM Brasov informații referitoare la facilităţiile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, dar și despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a ANOFM. De asemenea, vor afla detalii și despre cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.

Standuri disponibile în cadrul evenimentului sunt:

-A.J.O.F.M. BRAȘOV – Informații pentru Cetățeni Ucraineni (materiale în lb. engleză și în lb. ucraineană);

-Proiect „Șansă pentru viitor“ Beneficiar: Camera de Comerț și Industrie Brașov Partener A.J.O.F.M. Brașov;

-Proiect „Un nou început pentru NEET`S“ Beneficiar Agenția pentru Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov Partener A.J.O.F.M. BRAȘOV;

-Proiect „eSPOR”, Beneficiar Agentia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă;

-Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Brașov;

-Inpectoratul Județean de Jandarmi „Nicolae Titulescu” Brașov;

-Inspectoratul Județean de Poliție Brașov;

-Jandarmeria Mobilă Brașov – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista”;

-Centrul Militar Brașov;

– Penitenciarul Codlea;

-Asociatia „Ateliere fără frontiere”.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button