Expres

Peripețiile unui pasager Dan Air pe ruta Barcelona – Brașov / Omul încă așteaptă reacția companiei

Peripețiile unui pasager Dan Air pe ruta Barcelona – Brașov.

Respectivul și-a scris „aventura” avută cu compania aeriană românească amintită pe pagina de Facebook a acesteia.

„Am aterizat în București în loc de Brașov. Ni s-a comunicat acest lucru în timp ce așteptam în Madrid decolarea. Zborul inițial a fost în 4 octombrie Barcelona – Brașov. În timp ce ne pregăteam să plecăm spre Barcelona, am aflat că întoarcerea vă fi în 3 octombrie, în loc de 4 octombrie. Am renunțat la ultima noapte de cazare. În aeroport am așteptat 5 ore, pentru că avionul dinspre Brașov a întârziat. Apoi s-a schimbat ora de zbor din Barcelona. Apoi am aflat că vom zbura cu escală în Madrid de 1 h stop tehnic, însă am stat 4 h. Acum, după insistențe, ne aflăm în autocar spre Brașov”, a relatat călătorul.

Peripețiile unui pasager Dan Air pe ruta Barcelona – Brașov

El a mai precizat: „Cel mai trist este însă faptul că nu există comunicare, rămânând mereu sentimentul că totul este premeditat și că involuează progresiv relația Dan Air – pasager. O atitudine dictatorială, nejustificată. Nu am mai postat niciodată pe Facebook comentarii critice, însă din spirit civic consider util să știți cu toții ce riscuri vă asumați când achiziționați bilete la Dan Air. Am așteptat de ani de zile și am urmărit cu interes momentul în care voi decola și ateriza acasă în Brașov și pot să vă spun că mi l-au «distrus». Au reușit să îmi strice atât mie cât și celor circa 200 pasageri toate planurile și să ne împingă la cheltuieli de timp bani și energie neprevăzute. Sper să văd o reacție din partea Dan Air. Una profesionistă și nu doar o pasivitate comercială specifică unei firme de duzină”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button