Expres

Pentru cine a gătit Schaeffler România

Pentru cine a gătit Schaeffler România.

#CinăCuFolos este evenimentul caritabil în cadrul căruia echipa Schaeffler România a gătit pentru 65 de seniori în bucătăria celor de la Fundația Bucuria Darului, sub coordonarea lui Chef Sorin Ilieș de la Casa Hirscher, unul dintre bucătarii de top ai Brașovului și unul dintre cei care a uimit cu performanțe culinare deosebite în cadrul faimoasei emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Pentru cine a gătit Schaeffler România

12 angajați Schaeffler au petrecut peste 6 ore în bucătăria Fundației Bucuria Darului pentru a prepara mai mult de 100 de meniuri, fel principal și desert, sub atenta îndrumare a lui Chef Sorin Ilieș. S-a lucrat la foc continuu, fără întrerupere, totul pentru a scoate la final o cină deosebită, asemenea celei dintr-un restaurant de lux, astfel încât seniorii să se simtă cu adevărat speciali.

„Prin astfel de acțiuni putem crea o societate mai bună și mai unită, în care respectul pentru vârstnici adaugă plusvaloare vieții fiecăruia dintre noi. Interacțiunea cu seniorii a fost o lecție de demnitate și de încredere în propriile forțe. În plus, transmitem aprecieri tuturor organizațiilor nonguvernamentale, care pregătesc acțiuni ce au în spate o organizare riguroasă, cu atenție la detalii, așa cum se întâmplă de fiecare dată și în cazul Fundației Bucuria Darului, cu care avem plăcerea de a colabora în cadrul mai multor proiecte”, a declarat Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button