Expres

Pentru brașovenii care au fosă septică / Important

Pentru brașovenii care au fosă septică

Toți brașovenii care dețin „un sistem individual adecvat de epurare” (o fosă septică) au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate. Asta indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, conform unei hotărâri de guvern din acest an.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022, proprietarii de fose septice sau stație proprie de epurare au obligația de înscriere în Registru. Termenul limită este 22 noiembrie, respectiv 180 de zile de la data intrării în vigoare a legii – 27 mai 2022.

Și cei care se conectează la un sistem individual de epurare au obligația de a se înregistra în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate.

Aici găsiți detalii despre documente și formularul de înscriere on-line: https://serviciielectronice.brasovcity.ro/…/inscrierea…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Să înceapă să-i verifice pe ăia din Bran, Moieciu, Fundata, Poiana Mărului și pe cei din noile „cartiere” din comunele învecinate. Să vezi ce de amenzi vor da.

Florin
1 an în urmă

Ce se intampla cu cei care au doar bazin vidanjabil si nu dispun de actele cerute pentru inscriere in platforma?

Barbu Gh.
Răspunde la  Florin
1 an în urmă

ȘEFULE, TU AȘTEPȚI CA MĂSCĂRICII ĂȘTIA DE ZIARICI SĂ-ȚI ȘI DEA RĂSPUNS? Păi ei sunt doar de nivelul lui „copy-paste”, decât atât! Acum zeci de ani existau ziariști care chiar erau capabili să înțeleagă întrebările, să caute răspunsurile și să… Citeşte mai mult »

Back to top button