112

Patru oameni, între care un primar și fiica lui, au murit din cauza gazelor toxice dintr-o fosă septică

  • toxic.jpg
  • FB_IMG_1658414310297_298691.jpg

Trei oameni au decedat aseară într-o fosă septică, iar o a patra victimă a decedat la spital, din cauza gazelor toxice.

Un apel la 112 anunţa ieri că mai mulţi oameni au intrat într-o fosă septică din localitatea mureșeană Sărăţeni şi nu au mai ieşit. 

Din păcate, trei persoane au fost scoase decedate, iar o a patra a decedat ulterior. A fost vorba despre primarul localităţii, fiica sa de 32 de ani şi un vecin al acestora. A patra victimă, un bărbat de 62 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital, cu elicopterul, în Târgu Mureş, dar, din nefericire, nu a supraviețuit.

Potrivit observatornews.ro, proprietarul fosei a chemat un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea, iar la un moment dat bărbatul care executa lucrarea ar fi leşinat din cauza vaporilor toxici. Speriat, proprietarul a sunat la 112 şi a cerut ajutor primarului, care locuia în apropiere. Edilul a mers însoţit de fiica sa. Ambii au intrat în fosă și nu au mai ieşit. Proprietarul fosei a intrat la rândul său, încercând s-o scoată pe fată, dar  şi-a pierdut cunoştinţa. 

„Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Bíró Csaba, și a fiicei sale (n.a. Mónika). Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile!”, este mesajul postat de primarul localității Sângeorgiu de Mureș, Sofalvi Szabolcs, aseară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] brașovenii care dețin „un sistem individual adecvat de epurare” (o fosă septică) au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate […]

Back to top button