Expres

Pensionară moartă cu repetiție

Pensionară moartă cu repetiție

O femeie de 66 de ani a fost găsită în viață după ce angajații azilului în care era internată au crezut-o moartă și au trimis-o, într-un sac mortuar, la pompe funebre.

Femeia din Iowa s-a trezit într-un sac mortuar “gâfâind după aer”, după ce s-a presupus că a murit.
S-a întâmplat la Centrul de îngrijire specială pentru bolnavi de Alzheimer Glen Oaks din Urbandale, SUA.
Centrul Glen Oaks Alzheimer’s Special Care Center din suburbia orașului Des Moines riscă amenzi de 10.000 de dolari după ce angajații nu și-au dat seama că femeia era încă în viață, relatează New York Post.
Povestea a început când o angajată s-a străduit să găsească pulsul pacientei care suferea de demență cu debut precoce, anxietate și depresie.

Pensionara fusese mutată în centrul de îngrijire paliativă de numai o săptămână. Angajata, care se afla la sfârșitul turei sale de 12 ore, a alertat o asistentă medicală, care le-a spus anchetatorilor că nici ea nu a putut auzi bătăile inimii și nu a văzut-o pe femeie respirând.

Declarată moartă

Pacienta a fost declarată moartă la 90 de minute după ce prima angajată a avut suspiciuni că nu ar mai trăi. Un angajat al firmei de pompe funebre și un al doilea asistent medical – niciunul dintre ei nu a observat semne de viață la femeie – au pus-o într-un sac mortuar și au transportat-o la Ankeny Funeral Home & Crematory, iar cei de acolo au remarcat că era vie.

Când au desfăcut sacul, angajații de la pompe funebre au remarcat că femeia gâfâia după aer“, se arată în raport. Femeia a fost dusă imediat la spital, unde s-a constatat că respira, dar nu răspundea la stimuli.

Ea a fost dusă din nou la Centrul de îngrijire specială pentru bolnavi de Alzheimer Glen Oaks și a murit două zile mai târziu, cu familia alături.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

A murit de doua ori ca sa aiba latraul putinist motiv sa latre de doua ori. Doar e platit la bucata slugoiul. Ce-i mai place sa intinda copita dupa ruble…

Back to top button