Expres

Pensionar condamnat la închisoare pentru mii de apeluri de urgență

Pensionar condamnat la închisoare pentru mii de apeluri de urgență. Un pensionar care a sunat de peste 7.000 de ori la serviciile de urgență și le-a vorbit urât operatorilor a fost condamnat la închisoare, în Anglia.

Roger Jackson, de 77 de ani, a petrecut peste 400 de ore, începând cu septembrie 2020 și până anul trecut, în apeluri telefonice cu Poliția Sussex și Serviciul de Ambulanță al Coastei de Sud-Est. El a pledat vinovat în fața instanței de judecată și a fost condamnat la 39 de luni de închisoare, potrivit The Independent.

Într-una din convorbirile cu poliția din Sussex, Jackson le-a spus ofițerilor:

„Lasă oamenii să moară ca muștele. Sunt prea mulți oameni.”

Sarah-Louise Gliddon, care coordonează apelurile de urgență pentru poliția din Sussex, a spus că acțiunile lui Jackson au blocat apelurile oamenilor care au avut într-adevăr nevoie de ajutor.

„Jackson a fost un apelant persistent mult timp și a primit mai multe avertismente până la arestarea lui de anul trecut, din cauza volumului mare de apeluri pe care le făcea atât către poliție, cât și către ambulanță. Volumul și frecvența apelurilor lui Jackson au afectat capacitatea centrului de a oferi sprijin oamenilor care aveau cu adevărat nevoie de asistență sau intervenția poliției, pentru că linia era blocată, a spus ea.

Pensionar condamnat la închisoare pentru mii de apeluri de urgență. Jackson, din Horsham, West Sussex, a sunat de 3.976 de ori la ambulanță. Nathan Daxner, paramedic, a spus că apelurile false pot pune vieți în pericol, distrăgând atenția de la persoanele care au nevoie de ajutor.

Jackson a expus personalul centrului nostru de apeluri la abuzuri verbale zilnic, în mod repetat, iar impactul acțiunilor sale nu trebuie subestimat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button